Ads Area

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Πώς θα μάθετε τα αποτελέσματα





Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr. Οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν τη βαθμολογία τους στις πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα 4 πρώτα γράμματα από το επώνυμο, το όνομα, το όνομα πατέρα και το όνομα μητέρας με κεφαλαία. ενώ έχουν αποσταλεί και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο των υποψηφίων, σε όσους το είχαν αιτηθεί.


Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων στον υπολογισμό των μορίων τους το υπουργείο Παιδείας έχει αναπτύξει ειδική εφαρμογή, με την οποία οι υποψήφιοι, εισάγοντας τους γραπτούς βαθμούς τους, μπορούν να δουν αυτόματα τα μόριά τους για κάθε Τμήμα/Σχολή του Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ. Αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης. 

Ακολουθήστε τις ειδήσεις από το aggeliologio.gr στο Google News