Ads Area

Προσλήψεις οδηγών στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού




Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη έκτακτων εποχικών αναγκών για την προστασία του Υμηττού από πυρκαγιές και εν γένει φυσικές καταστροφές, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

4 ΔΕ Οδηγών

Οι υποψήφιοι/φιες μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο των αιτήσεων καθώς και το υπόλοιπο υλικό τη Ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (https://www.spay.gr)/ στη διαδρομή: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ → Προσλήψεις Προσωπικού → Πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόμων με Σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας
τεσσάρων (4) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να την υποβάλουν (υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή) μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σκαναρισμένα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@spay.gr (αναγράφοντας στο θέμα «Αίτηση - Ανακοίνωση Πυρασφάλειας») ή με αυτοπρόσωπη κατάθεση στο πρωτόκολλο του Συνδέσμου. 


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης, δηλαδή από 3/5/2023 έως και 16/5/2023.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη

Ακολουθήστε τις τελευταίες δημοσιεύσεις από το aggeliologio.gr στο Google News