Ads Area

Νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ




Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη δέκα (10) συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., ως ακολούθως:

(α) Για το έργο της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) του ertnews, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) βοηθό Δ/ντή Παραγωγής.


(β) Για ελεύθερο ρεπορτάζ, στις ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), καθώς και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα

(1) Δημοσιογράφο.

(γ) Για το έργο της αρχισυνταξίας του Γραφείου Ρεπορτάζ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) Δημοσιογράφο.

(δ) Για όλα τα κεντρικά δελτίων ειδήσεων τηλεόρασης (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) Δημοσιογράφο – Αρχιστυντάκτη.

(ε) Για τη δημιουργία και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του ιστοτόπου της ΕΡΤ ΑΕ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα (1) Δημοσιογράφο (Multi media editor).

(στ) Για την παραγωγή των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή εκτάκτων) και την παραγωγή κεντρικών δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν (1) Βοηθό Σκηνοθέτη.

(ζ) Για την παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου από τους τοπικούς σταθμούς, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου σε τρεις (3) Τεχνικούς – Εικονολήπτες, ειδικότερα:

• Ένα (1) Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Λάρισας.
• Ένα (1) Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κοζάνης.
• Ένα (1) Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κομοτηνής. (η) Για το έργο της ηχοληψίας σε ζωντανές και μη ραδιοφωνικές παραγωγές, ηχογράφηση και επεξεργασία ήχων και παραγωγών των εκπεμπόμενων ραδιοφωνικών προγραμμάτων από τον τοπικό σταθμό η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει την εξής σύμβαση μίσθωσης έργου σε:
• Ένα (1) Τεχνικό – Ηχολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Πύργου.

Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους, έως 31/12/2023, με δικαίωμα παράτασης.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ