Ads Area

4 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου



Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο του υποέργου «Αποκατάσταση ναού Μιχαήλ Αρχάγγελου και Ευαγγελισμού στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου» της πράξης «Αποκατάσταση ναού Μιχαήλ Αρχάγγελου και Ευαγγελισμού στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου» για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, µε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
α) είτε µε ηλεκτρονικό τρόπο, µέσω µηνύµατος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση efareth@culture.gr

β) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύµνου - Αρκαδίου 214 -74 131 - Ρέθυµνο, υπόψη κ. Δ. Γιαννακοπούλου, κ. Γ. Αποστολάκη (τηλ. επικοινωνίας: 28310 23653, 28310 58842)

Προθεσμία υποβολής αίτησης από 14/05/2021 έως και 24/05/2021