Ads Area

Πρόσληψη 2 εργατών καθαριότητας στο Δήμο Κορυδαλλού



Ο Ν.Π.Δ.Δ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα: δύο (2) Εργατών Καθαριότητας , με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως πέντε (5) μηνών, κατ' ανώτατο όριο, για την κάλυψη κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών του ΟΑΠ, στη διαχείριση των συνεπειών από τη διασπορά του Κορωναιού

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την καταθέσουν στο Πρωτόκολλο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού (Σολωμού 2-4, πληροφορίες στα τηλ. 210.4944364-5).

Η ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί και μέσω ηλ. ταχυδρομείου, αποκλειστικά στο e-mail: oap.oikonomiko@korydallos.gr, με θέμα: «ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων - υπεύθυνων δηλώσεων ορίζεται σε πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας, δηλ. από Δευτέρα 08.02.2021 έως και Παρασκευή 12.02.2021 και ώρα 13:00.