Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Όροι Χρήσης

Αγγελίες - Διαχείριση Αγγελίας

Για ανανέωση στέλνετε email στο aggeliologio@hotmail.gr από το email που είχατε εισάγει στην καταχώρησή σας με την ένδειξη "Ανανέωση Αγγελίας" ,τον τίτλο και την ημερομηνία δημοσίευσης της αγγελίας ,για να εμφανιστεί η αγγελίας σας ξανά στις πρώτες δημοσιεύσεις (έως 2 φορές το μήνα) ή μία ημέρα πριν λήξη ο μέγιστος χρόνος δημοσίευσης (60 ημέρες) της αγγελίας σας. 


Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφεί η αγγελία , στέλνετε email στο aggeliologio@hotmail.gr από το email που είχατε εισάγει στην καταχώρησή σας με την ένδειξη "Διαγραφή Αγγελίας" ,τον τίτλο και την ημερομηνία της αγγελίας. 

Εάν ο μέγιστος χρόνος της αγγελίας λήξη και δεν έχετε στείλει αίτημα ανανέωσης, θα πρέπει να ακολουθήσετε την πρώτη διαδικασία καταχώρησης.

Δημοσιεύονται αγγελίες διατυπωμένες μόνο στα Ελληνικά.

Το Αγγελιολόγιο  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ψευδή στοιχεία που είναι καταχωρημένα στις αγγελίες. Κάποια αγγελία μπορεί να διαγραφεί σαν ψευδής ή παραπλανητική, όταν υπάρξουν αρκετές καταγγελίες στο Αγγελιολόγιο από χρήστες.

Το Αγγελιολόγιο δεν μεσολαβεί και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με χρηματικές συναλλαγές, όταν αφορά αγοραπωλησίες ανάμεσα στους  ενδιαφερόμενους.

Αγγελίες με ακατάλληλο περιεχόμενο, άσεμνες φωτογραφίες  δεν δημοσιεύονται.

Οι αγγελίες δημοσιεύονται με χρονικό περιθώριο 24 ωρών.

Οι αγγελίες προωθούνται και δημοσιεύονται αυτόματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter


Το Αγγελιολόγιο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της κατηγορίας της αγγελίας στην οποία θα προστεθεί, πάντα προς το συμφέρον του χρήστη. 

Είναι αναγκαίο σε κάθε αγγελία να είναι καταχωρημένος τουλάχιστον ένας τρόπος επικοινωνίας μαζί σας.

Προσωπικό Απόρρητο

Κάνοντας την καταχώρηση σας ,αυτόματα αποδέχεστε την δημοσιοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων που έχετε συμπληρώσει για την δημοσίευση της αγγελίας σας και τους όρους χρήσης του ιστότοπου μας.


Όχι στην πώληση ζώων

Το Αγγελιολόγιο είναι κατηγορηματικά ενάντια στην αγοραπωλησία ζώων και δεν αναρτώνται αγγελίες τέτοιου περιεχομένου (εξαιρούνται τα αξεσουάρ ζώων).

Δεν αναρτώνται αγγελίες οι οποίες το περιεχόμενο τους περιέχει ήδη κυνηγιού (όπλα κ.τ.λ)

Πνευματικά δικαιώματα

Το aggeliologio.blogspot.gr αναδημοσιεύει  αγγελίες από άλλες ιστοσελίδες αγγελιών, αναφέροντας πάντα την προέλευση (link) της αναδημοσίευσης. 

Η ιστοσελίδα μας διατηρεί κάθε δικαίωμα να κινηθεί νομικά σε περιπτώσεις που κάποιες ιστοσελίδες αναδημοσιεύσουν το περιεχόμενό μας , χωρίς να αναγράφεται η  προέλευση του.    ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου

    ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής

    ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια