Ads Area

29 προσλήψεις στον Δήμο Πύργου



Ανακοίνωση για την πρόσληψη,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δεκαεννέα (29) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών μετά την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Βώλακος, Ιάρδανου και Ωλένης και του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου 2021 στην παραπάνω περιοχή. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (protokolo@1489.syzefxis.gov.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Πύργου, Πατρών και Τάκη Πετροπούλου, Τ.Κ. 27131, Πύργος Ηλείας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας (τηλ. επικοινωνίας: 26213 62611).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 15/4/2022

Προκήρυξη ΕΔΩ και ΕΔΩ