Ads Area

ΑΣΕΠ: Kαθυστέρηση στην προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές, προ των πυλών 910 μόνιμες προσλήψεις



Το 2022 θα βγει τελικά η προκήρυξη για τις προσλήψεις 4.000 νοσηλευτών με την καθυστέρηση να οφείλεται στο ίδιο το υπουργείο και όχι στο ΑΣΕΠ.

«Η προκήρυξη για τους νοσηλευτές , θα “πάρει το δρόμο της”, όταν το υπουργείο Υγείας καταγράψει τα κενά και τις θέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θ. Παπαϊωάννου. 

Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι ήδη εργάζονται σε νοσοκομεία και τους οποίους η εμπειρία στη διάρκεια της πανδημίας, θα τους πριμοδοτήσει με μόρια για την πρόσληψή τους.Εκτός από νοσηλευτες η νέα προκήρυξη θα περιλαμβάνει ειδικότητες όπως: Κοινωνιολογίας, Βιολόγων/ Χημικών / Βιοχημικών, Διοικητικού –Οικονομικού, Πληροφορικής, Στατιστικής, Φαρμακοποιών, Ψυχολόγων, Βρεφοκόμων / Βρεφονηπιοκόμων, Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Προνοίας, Εργοθεραπευτων, Λογοθεραπευτές, Μαιευτικής / Μαιών – Μαιευτων, Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, Επισκεπτριών/Των Υγείας, Διατροφής Και Διαιτολογιας, Οδοντοτεχνιτων, Βοηθων Φαρμακείου, Προσωπικού Ασφάλειας (Ημερησιοι Φυλακες / Φύλακες / Νυχτοφύλακες), Μαγείρων, Βοηθών Οδοτεχνιτων, Γενικών Καθηκόντων / Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό, Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας / Πλυντων-ντριων.

Παράλληλα με τη προκήρυξη για το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, θα ανακοινωθεί και νέα προκήρυξη για 910 μόνιμους γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας.