Ads Area

Μεγάλα προβλήματα στην Αττική - Ποτάμι το Μοναστηράκι - Βούλιαξε λεωφορείο στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος - (φωτο - βίντεο)



Τα ορμητικά νερά έχουν μετατρέψει σε ποτάμια και απέραντους λασπότοπους τους δρόμους σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πρωτεύσουσας. Μποτιλιάρισμα, ποτάμια λάσπης και απίστευτες εικόνες.



Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το συμβάν με το λεωφορείο που κυριολεκτικά «βούλιαξε» στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την κατάσταση.

Συνολικά 285 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, καταστήματα και σπίτια δέχτηκε μόνο μέχρι το απόγευμα η Πυροσβεστική.


Διακοπές κυκλοφορίας προκάλεσε η συσώρευση υδάτων σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού.


Διακοπή κυκλοφορίας και στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.




Παραμένει το πρόβλημα και στην παραλιακή οδό στο τμήμα των οδών Σκυλίτση και Τζαβέλλα, από το ύψος της παραλιακής λεωφόρου, στο ρεύμα προς Πειραιά.




Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Ολυμπιονικών, στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα, από την Λαυρίου έως την Σπάτων. Και στο Μαρκόπουλο διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Μαρκόπουλου και Ελπίδος και στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, από τη γέφυρα Βρυούλων έως την οδό Περικλέους.




Μετ΄εμποδίων και η κίνηση των συρμών του τραμ τα δρομολόγια του οποίος διεξάγονται ως εξής: Πικροδάφνη – Κασομούλη, Τροκαντερό – Κασομούλη, Τροκαντερό – Πικροδάφνη

Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια του ηλεκτρικού από Κηφισιά έως Πειραιά.

Το Μοναστηράκι σήμερα μετατράπηκε σε ποτάμι μετά την έντονη βροχόπτωση.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο



Πηγή:  ertnews.gr
Φώτο: Thanassis Stavrakis