Ads Area

ΑΣΕΠ: Έρχονται τρεις προκηρύξεις για 77 μόνιμες θέσεις σε υπηρεσίες Υπουργείων



Τρεις προκηρύξεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ προκειμένου να προωθηθούν άμεσα στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Οι τρεις προκηρύξεις αφορούν 77 μόνιμες θέσεις σε υπηρεσίες υπουργείων και αναμένεται να εκδοθούν εντός του Φθινοπώρου προκειμένου να ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων αμέσως μετά.

Στόχος είναι η διαδικασία των αιτήσεων να ολοκληρωθεί και στις τρεις μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου.

Ειδικότερα πρόκειται:

— Για προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση συνολικά 27 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και Τεχνικού Προσωπικού στους φορείς του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) ΝΠΙΔ και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.ΚΕ.ΦΕ) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΝΠΙΔ (4E/2021). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών από 28-6-2021 έως 13-7-2021.

— Για προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) και στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».

— Για προκήρυξη του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 15 θέσεων ΕΕΠ και του ΕΚΤ για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.