Ads Area

Την Παρασκευή 9/7 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων



Οριστικοποιήθηκε για τις 9 Ιουλίου , ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η ημερομηνία ανακοίνωσης για τα αποτελέσματα πανελληνίων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας κατέληξε σ' αυτή την ημερομηνία έχοντας τη διαβεβαίωση από τις αρμόδιες του υπουργείου Παιδείας ότι όλα θα είναι έτοιμα καθώς και η πλατφόρμα δήλωσης από τους υποψηφίους, κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να λάβουν με sms τις βαθμολογίες.

Οσον αφορά τη διακύμανση των βάσεων δεν μπορεί να υπάρξει καμία εκτίμηση, εάν δεν έχουμε τον βασικό παράγοντα που είναι οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ανά μάθημα.

Το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας δίνει επίσης τις ακόλουθες οδηγίες προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα Λύκεια:

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχου

α. τα αποκόμματα των τετραδίων και

β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων.

Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων. Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.