Ads Area

ΕΛ.ΣΤΑΤ - ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 : Παράταση στις αιτήσεις για τομεάρχες



Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τη νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, έως 19/07/2021, για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Τομεάρχες στις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (Ιούλιος – Δεκέμβριος 2021).

Υπενθυμίζεται ότι:
H Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Τομεαρχών και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και Υπεύθυνες Δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/el/2021-census-pop-hous-enum

Αναλυτικά η Πρόσκληση