Ads Area

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα: Ανακοινώσεις για Πειραιά, Χαλκίδα, Λάρισα, Άργος και άλλους Δήμους



Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα θα έχουμε σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου, σε περιοχές, στις οποίες η νηπιαγωγεία αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ήδη από χθες είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα Τετάρτη 23 και αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου, τα σχολεία παραμένουν κλειστά στους δήμους Λαμιέων, Θηβαίων, Αλιάρτου-Θεσπιέων και Λεβαδέων.

Κλειστά σχολεία στη Χαλκίδα
Με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία:
α) των Δημοτικών Σχολείων, των Νηπιαγωγείων και των Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και
β) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη 24 Ιουνίου και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Κλειστά σχολεία στη Λάρισα
Αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων που λειτουργούν, σε απογευματινή βάρδια για σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου και όλων των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης για αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου, ημέρα περαιτέρω ανόδου της θερμοκρασία, αποφάσισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης λόγω των συνθηκών καύσωνα, σε συνδυασμό με την ανάγκη τήρησης των μέτρων για τον πανδημία.

Κλειστά σχολεία στο Ναύπλιο
Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω καύσωνα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ναυπλιέων αποφάσισε: «Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών για την επιλογή του μουσικού σχολείου θα γίνουν κανονικά.

Κλειστά δημοτικά στο Άργος - Κανονικά Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε:
Α. Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την Πέμπτη 24/06/2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Β. Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά
Με απόφαση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δεν θα διεξαχθούν την Πέμπτη τα μαθήματα, σε όλα τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, που θα επικρατήσουν στην πόλη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Σιντικής, στις Σέρρες
Με απόφαση του Δημάρχου Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη τα νηπιαγωγεία και δημοτικά του Δήμου την Πέμπτη 24 Ιουνίου αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.