Ads Area

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 242 προσλήψεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τρία χρόνια



Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 29/6 οι αιτήσεις για 242 προσλήψεις προσωπικού Πληροφορικής, Μηχανικών και Διοικητικού Οικονομικού, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – ΑΑΔΕ.

Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων σαράντα δύο (242) ατόμων και διάρκεια απασχόλησης τριάντα έξι (36) μήνες για την κάλυψη αναγκών προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021. Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν εκτός του ως άνω χρονικού διαστήματος δεν λαμβάνονται υπόψη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη της ΑΑΔΕ αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και κατανέμονται ως εξής:

  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Ειδικότητα ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) – 3 θέσεις
  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Ειδικότητα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) – 3 θέσεις
  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Ειδικότητα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) –  2 θέσεις
  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Ειδικότητα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) – 2 θέσεις
  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Ειδικότητα ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) – 2 θέσεις
  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (με πτυχίο Νομικής ή Οικονομικών) – 22 θέσεις
  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (με πτυχίο Οικονομικών) – 13 θέσεις
  • ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – 150 θέσεις
  • ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – 40 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στον διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.aade.gr)

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10 , Τ.Κ. 105 62 Τ.Θ., 101 84 – ΑΘΗΝΑ και στοιχεία παραλήπτη: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ – Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΤΜΗΜΑ Β΄ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2021).

Πληροφορίες θα δίδονται στα τηλέφωνα: 210-3375124 (κος Α. Μίνης), 210-3375373 (κα Κ. Νικολάου) και 210-3375543 (κα Δ. Σγούρου).