Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

8 προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα ΛακωνίαςΑνακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τεσσάρων (4) ατόμων (μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα έως 6,5 μηνών) και τεσσάρων ατόμων (4) ατόμων (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο και για χρονικό διάστημα έως 6,5 μηνών ) .Η απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2021 στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2021

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , Διοικητήριο, 2ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, Τ.Κ. 23100 Σπάρτη,. απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λακωνίας (τηλ.επικοινωνίας 2731363321)

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας(Διοικητήριο-Σπάρτη) και λήγει την 31η Μαϊου 2021.