Ads Area

21 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμο Καισαριανής



Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι ενός (21) ατόμων ειδικοτήτων ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων , ΔΕ Διοικητικού , ΥΕ Βοηθών Μαγείρων , ΥΕ Καθαριότητας και ΥΕ Γενικών Καθηκόντων διάρκειας δύο (2) μηνών με σκοπό την αντιμετώπιση άμεσων και κατεπειγουσών αναγκών των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/07 (Κώδικας Δημοτ. & Κοινοτ. υπαλλήλων), να είναι υγιείς & αρτιμελείς και να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν έντυπη αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, με αποκλειστικό τρόπο κατάθεσης, ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΊΑ στην είσοδο του Δημαρχιακού Καταστήματος στην ακόλουθη διεύθυνση: Βρυουλων 125 και Φιλαδέλφειας .

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 18/05/2021 έως και 20/05/2021 και μέχρι 1.30 μ.μ..

Δικαιολογητικά κατάθεσης:
1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (φωτοτυπία)
2. Βεβαίωση απογραφής ασφαλισμένου ΙΚΑ (από το μητρώο του ΙΚΑ)
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου διμήνου (για όσους έχουν ανήλικα ή παιδιά που σπουδάζουν)
4. ΑΜΚΑ
5. Τα απαραίτητα τυπικά προσόντα που περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση ανά ειδικότητα

Οι υποψήφιοι κατά την πρόσληψη τους πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό υγείας από γιατρό Υγειονομικού Κέντρου, ή Κρατικού Νοσοκομείου από το οποίο να
προκύπτει ότι δεν πάσχουν από μεταδοτική ασθένεια και είναι ικανοί από ιατρικής άποψης να ασκήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα.