Ads Area

Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2021



Από τις 8 μέχρι τις 19 Μαρτίου θα γίνονται οι αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους παλαιούς απόφοιτους

Από σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου έως τις 19 Μαρτίου θα μπορούν οι απόφοιτοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων έτους 2021 να υποβάλουν τις αιτήσεις - δηλώσεις τους για τη συμμετοχή τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου.

Αφορά τους παλαιούς απόφοιτους που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021. Στο ανωτέρω διάστημα δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2021, να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους.

Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2021 και τώρα ήρθε η σειρά των αποφοίτων.