Ads Area

4 προσλήψεις στην ΕΦΑ Ημαθίας



Ανακοίνωση για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του 3ου υποέργου: «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» της πράξης «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της υδροδότησης στον Δήμο Νάουσας», για χρονικό διάστημα δύο (2)μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου

1 ΠΕ Αρχαιολόγων
3 ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση efahma@culture.gr
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 16-18, 59132 Βέροια, υπόψη κ. Αποστολίδου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 18/2/2021 έως 24/2/2021).