Ads Area

Σύγκριση τιμών των σούπερ μάρκετ μέσω της εφαρμογής «e-Καταναλωτής»



Μέσω της εφαρμογής «e-Καταναλωτής» του υπουργείου Ανάπτυξης, μπορούν να βρουν πού πωλείται με τη χαμηλότερη τιμή το προϊόν, που τους ενδιαφέρει και έτσι να ρίξουν σημαντικά το κόστος τόσο για το εορταστικό τραπέζι, όσο και για το καλάθι της νοικοκυράς εν γένει.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή «e-Καταναλωτής»

Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής και την ανοίξετε, θα βρεθείτε σε αυτή την οθόνη.

Αφού πατήσετε στο «κουτάκι» για τις τιμές προϊόντων super market, θα μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα, όπου μπορείτε είτε να επιλέξετε από κατηγορίες και υποκατηγορίες (πχ. Βρεφικά Είδη => Βρεφικές Τροφές), είτε να αναζητήσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, αναγράφοντας την ονομασία του στο αντίστοιχο σημείο στο πάνω μέρος της οθόνης.

Όταν πατήσετε στο προϊόν, που σας ενδιαφέρει, σας εμφανίζονται οι επιλογές των καταστημάτων που το πωλούν, αλλά και οι τιμές, με αύξουσα σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα από την αναζήτηση προϊόντος, έχει και το σήμα ενός barcode, από αυτά που έχει κάθε προϊόν στη συσκευασία του. Αν το πατήσετε και περάσετε την κάμερα πάνω από το barcode ενός προϊόντος, που έχετε σπίτι σας, θα σας βγάλει απευθείας το πού πωλείται και σε τι τιμές.

πηγή: dikaiologitika.gr