Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Διαφημιστείτε

Μπορείτε να προβάλλεται και να διαφημίσετε την επιχείρησής σας, τις υπηρεσίες σας, την ιστοσελίδα σας κ.α, μέσα από το Αγγελιολόγιο, μία γρήγορα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα.


Αποκτήστε τώρα μεγαλύτερη απήχηση και ένα ευρύ κοινό διαφημιζόμενοι μαζί μας , έξυπνα και οικονομικά από  5 € ΤΟ ΜΗΝΑ ! !  (ελάχιστη διάρκεια διαφήμισης 3 μήνες)


Τα στοιχεία της επισκεψιμότητας έτσι όπως μας τα παρέχει το Google Analytics της ιστοσελίδας μας είναι διαθέσιμα προς κάθε ενδιαφερόμενο.


Αν επιθυμείτε να διαφημίστε στο Αγγελιολόγιο, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, στέλνοντας μας ένα email με την ένδειξη "Διαφήμιση" στο aggeliologio@hotmail.gr
και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

*Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις με περιεχόμενο που μπορεί να προωθεί πωλήσεις - εμπόριο ζώων(συμπεριλαμβάνονται και "επιχειρήσεις" που εμπορεύονται γούνες) , όπλα και ότι έχει σχέση με κυνήγι. Επίσης δεν διαφημίζονται επιχειρήσεις αγοράς χρυσού και υπηρεσίες  χορήγησης δανείων.

*Το κόστος διαφήμισης ενδέχεται να μεταβάλετε ανάλογα με την τοποθέτηση του διαφημιστικού banner στο χώρο της ιστοσελίδας.