Ads Area

ΑΣΕΠ: Έρχονται 5 προκηρύξεις με 2.246 μόνιμες θέσεις




Τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, όπως αυτές καταγράφονται σε σχετικό έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής, δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Πρόκειται για 5 προκηρύξεις για τις οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.

Αναλυτικά:

• Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δέκα τριών (1.213) θέσεων κατηγοριών ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ για τη Δημοτική Αστυνομία. Αναμονή εγγράφου συμφωνίας από το φορέα.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα ένα (131) θέσεων μόνιμουπροσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Υπουργείο Ανάπτυξης), στην Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων Ε.Ε.Τ.Τ. (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στην Επιθεώρηση Εργασίας (Ανεξάρτητη Αρχή), στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) (Υπουργείο Οικονομικών), στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς -Αιγαίου και Δωδεκανήσου (Υπουργείο Δικαιοσύνης,) στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Υπουργείο Ανάπτυξης), στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και στο Υπουργείο Οικονομικών (Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Αποστολή στους φορείς για συμφωνία.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα μία (31) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» – ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), σύμφωνα με το

άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Αποστολή στο φορέα για συμφωνία.

• Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας του Υπουργείου Υγείας. Αποστολή στο φορέα για συμφωνία.

• Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τεσσάρων (54) θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Τράπεζα Ελλάδος. Αποστολή για συμφωνία στο φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για την προκήρυξη 6Κ/2023 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι έξι (126) θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας στα

Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και για την πλήρωση τριάντα τεσσάρων (34) θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (άρθρο 28 του ν. 4765/2021).

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ υπενθυμίζει ότι στις 12 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 5Κ/2023, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας του Υπουργείου Υγείας. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα διαρκέσουν έως 27/2/2024.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, η διαδικασία διεκόπη στις 18/1, για να συνεχιστεί από τις 12 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και έως τις 27 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις από το aggeliologio.gr στο Google News