Ads Area

Προσλήψεις στην Δικαστική Αστυνομία: Βγήκε η προκήρυξη για 500 μόνιμες θέσεις - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις




Το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση πεντακοσίων (500) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Τμήματος Αστυνομικού Τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας και των περιφερειακών υπηρεσιών Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα της Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας.

Οι θέσεις αφορούν:

  • 30  κλάδου ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 70  κλάδου ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας 
  • 400 κλάδου ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Τμήμα Αστυνομικού Τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και στις περιφερειακές υπηρεσίες Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα, που εδρεύουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στον Άρειο Πάγο, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και στις Εισαγγελίες και τα Δικαστήρια της Χώρας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. 29 αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή..

Για την πρόσληψη εφαρμόζεται σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων και οι υποψήφιοι, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσονται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης με φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας.


Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη

Ακολουθήστε τις ειδήσεις από το aggeliologio.gr στο Google News