Ads Area

Οριστικοί πίνακες Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Μυτιλήνης για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα




Σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες ωφελούμενων που υπάγονται στην προστασία του Ν.2643/98 της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Μυτιλήνης για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2023 είχαν αναρτηθεί οι οριστικοί πίνακες για 8 από τις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές (Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κομοτηνής, Λαμίας, Τρίπολης, Ρόδου και Σύρου) και στις 10 Ιανουαρίου 2023 αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για 3 από τις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές (Κρήτης, Θεσσαλίας και Κοζάνης). Οι οριστικοί πίνακες των υπόλοιπων 2 Πρωτοβάθμιων Επιτροπών (Αττικής και Πελοποννήσου) θα δημοσιευτούν στις αρχές του 2023.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τους πίνακες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr) καθώς και στο ΚΠΑ2 Μυτιλήνης. Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται αποκλειστικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του υποψηφίου. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί από τους υποψηφίους στη διεύθυνση https://2643.services.gov.gr κάνοντας είσοδο με χρήση των προσωποποιημένων κωδικών TaxisNet και επιλέγοντας την προκήρυξη στην οποία συμμετείχαν.

Διευκρινίζεται ότι οι συγκεκριμένοι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης θα παραδοθούν στη συνέχεια στις αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ν.2643/1998, προκειμένου αυτές να προβούν (α) στην έκδοση Πρακτικών-Αποφάσεων για τις τοποθετήσεις στις προκηρυχθείσες θέσεις για την αντίστοιχη προκήρυξη της Υπηρεσίας της ΔΥΠΑ, καθώς και (β) στην κατάρτιση και δημοσιοποίηση των «Πινάκων Τοποθετήσεων» των υποψηφίων της προκήρυξης.

Επίσης, σημειώνεται ότι τυχόν ενδικοφανείς προσφυγές δύνανται να κατατεθούν μόνο μετά τη δημοσιοποίηση των Πινάκων Τοποθέτησης των Πρωτοβάθμιων Επιτροπών του ν.2643/1998. Στο παρόν στάδιο δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για κατάθεση ενδικοφανών προσφυγών. Σε κάθε περίπτωση, για τις τοποθετήσεις των υποψηφίων στις προκηρυχθείσες θέσεις, όπως και για την αντίστοιχη περίοδο κατάθεσης των ενδικοφανών προσφυγών, θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για κάθε Επιτροπή.