Ads Area

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2021



Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2021 (ΦΕΚ.25/11.5.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) Ν.Π.Ι.Δ. – Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Χημική Τεχνολογία» (Κωδικός Θέσης: 10011).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου, αναπληρωματικών, κατάταξης, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από την 20η Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη ώρα 8:00 έως και την 29η Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή:  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες →ΕΝΣΤΑΣΗ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ