Ads Area

«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στις 19 Μαρτίου στην Πάτρα



Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ο ΟΑΕΔ διοργανώνει την 3η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην Πάτρα, το Σάββατο 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Astir (Αγίου Ανδρέου 16) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 28 επιχειρήσεις με περισσότερες από 250 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.  Ενδεικτικά, οι θέσεις εργασίας αφορούν στους κλάδους χονδρικής και λιανικής πώλησης, παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, υφασμάτων, κατασκευής, εμπορίας και διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, όπως επίσης εκπαιδευτικούς οργανισμούς, επιστημονικούς φορείς, τουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις στον τομέα της αγοράς φαρμάκων, κ.α.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-patra-2022

Οι Ημέρες Καριέρας του ΟΑΕΔ αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων του Οργανισμού, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.