Ads Area

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5E/2020



Εκδόθηκαν  τα  οριστικά  αποτελέσματα της Προκήρυξης 5E/2020 (ΦΕΚ 48/31.12.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση,  μεταξύ άλλων, τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ. Α.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Αξιολόγηση, Πιστοποίηση και Διοικητική Υποστήριξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (Κωδικός Θέσης: 10002), μία (1) θέση.
Αξιολόγηση Τεχνικών Φακέλων Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων (Κωδικός Θέσης:: 10004), δύο (2) θέσεις.

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), δεκτών υποψηφίων και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες δεκτών  υποψηφίων και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.