Ads Area

Φορολοταρία Οκτωβρίου: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ



Πραγματοποιήθηκε η 58η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και χαρίζει σε χίλιους τυχερούς από 1.000 ευρώ με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Οκτώβριο του 2021 με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Δείτε αν κερδίσατε ΕΔΩ

Στους τυχερούς αποστέλλεται μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Εάν κάποιος νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISNET.

Όμως άμα δεν δηλωθεί τελικά λογαριασμός, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, που θα διαθέτει αναπληρωματικό λαχνό.

Τα χρηματικά έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς ΕΔΩ