Ads Area

e-λιανικό: Με αλλαγές ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος για τη δημιουργία eshop



Δημοσιεύθηκε η πρώτη (1η) τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων στη Δράση «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» (Β κύκλος) του ΕΠΑνΕΚ.

Η τροποποίηση περιλαμβάνει αλλαγές σχετικά με την καταβολή επιχορήγησης, την εξόφληση δαπανών του επενδυτικού σχεδίου, τις υποχρεώσεις δικαιούχων κατά την υλοποίηση της πράξης και τα δικαιολογητικά συμμετοχής και υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, τα οποία επισυνάπτονται ηλεκτρονικά.

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορινοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Η απόφαση