Ads Area

7 προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βόλου



Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (περίοδος 2021-2022) του Ν.Π.Δ.Δ.
«Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. –ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ)»,που εδρεύει στο Βόλο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

  • 2 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ
  • 2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
  • 3 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η
εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ηλεκτρονικά (prosopikodoepap@gmail.com)είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ)»,Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, Τ.Κ. 38446 Νέα Ιωνία Βόλος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών - Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Δεληδημητρίου Ζαφειρίας (τηλ.
επικοινωνίας 2421091191).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 14-10-2021 έως 23-10-2021