Ads Area

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η Προκήρυξη 6Ε/2021 που αφορά προσλήψεις σε 5 φορείς του Δημοσίου



Δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, η νέα προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 11 θέσεων σε πέντε φορείς του Δημοσίου και συγκεκριμένα στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Συνήγορο του Πολίτη, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το υπουργείο Εσωτερικών και την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην νέα προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ αρχίζει στις 4 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. 

Η προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση

  • μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ  Ν.Π.Ι.Δ.-Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης),
  • τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή),
  • μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Συνήγορο του Πολίτη (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,
  • τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης - Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Υπουργείο Εσωτερικών) με θητεία, διάρκειας ίσης με τη θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και
  • μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης).

Για τις θέσεις της εν λόγω προκήρυξης οι υποψήφιοι του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΚΕΦ. Α΄) πρέπει να συμπληρώσουν - υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 6Ε/2021, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., στη διαδρομή: «Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».

Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., δεν απαιτείται επανεγγραφή. 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ