Ads Area

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί δικαιούχοι στο tourism4all



Ανακοινώθηκαν οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/8).

Ο κατάλογος των κληρωθέντων ωφελούμενων μελών του προγράμματος, έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Υπουργείου Τουρισμού και στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr, ενώ το e-voucher λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας.

Αν η αίτησή σας κληρώθηκε, θα δείτε το e-voucher: Μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Η ισχύς του voucher έχει παραταθεί έως 31.12.2021.

Αν η αίτησή σας οριστικοποιήθηκε, αλλά δεν κληρώθηκε, έχει εκδοθεί για εσάς voucher για τουριστικό γραφείο το οποίο ισχύει έως 31.12.2021. Θα δείτε το e-voucher: μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Αν η αίτησή σας απορρίφθηκε, δεν δικαιούστε e-voucher, γιατί δεν πληροίτε τα εισοδηματικά κριτήρια. Εάν η αίτησή σας κληρώθηκε, επιλέξτε κατάλυμα από το οριστικό μητρώο παρόχων, για να κάνετε κράτηση ανάλογα με την Περιφέρεια.

Στη σελίδα «Τουρισμός για Όλους», μπορείτε να δείτε:
  • Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελούμενων για καταλύματα (Κληρωθέντες 2021)
  • Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελούμενων για τουριστικά γραφεία (Κληρωθέντες 2021)
  • Τους μη κληρωθέντες 2021
  • Τον πίνακα των αποκλειόμενων

Μπορείτε να δείτε το voucher σας με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών σας κωδικών TAXISNET.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα