Ads Area

Προσλήψεις σε Δήμους: 47 προσλήψεις στους Δήμους Ξάνθης, Γόρτυνας, Άνδρου, Σκιάθου



Σε προσλήψεις συμβασιούχων προχωρούν οι Δήμοι Ξάνθης, Γόρτυνας, Άνδρου, Σκιάθου

Αναλυτικά:

4 προσλήψεις στο Δήμο Ξάνθης
Ο Σύνδεσμος Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) υπαλλήλων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών καθαριότητας και εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε σε κλειστό φάκελο στα γραφεία του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης- 1Ο χλμ Ξάνθης Καβάλας, 67100 Ξάνθη (τηλ. επικοινωνίας : 2541077891), έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021.




22 προσλήψεις στο Δήμο Γόρτυνας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο ∆ήµο Γόρτυνας. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: gortyna@gortyna.gr .

Προθεσμία υποβολής από 09/08/2021 μέχρι και 13/08/2021



12 προσλήψεις στο Δήμο Άνδρου
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο ∆ήµο Άνδρου. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: sxolikes@andros.gr .

Προθεσμία υποβολής από 09/08/2021 μέχρι και 13/08/2021



9 προσλήψεις στο Δήμο Σκιάθου
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Σκιάθου. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: gr.prosopikou@n-skiathos.gr .

Προθεσμία υποβολής από 09/08/2021 μέχρι και 13/08/2021