Ads Area

37 προσλήψεις στο Δήμο Αχαρνών



Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων, χρονικής διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης έως και 03/02/2022, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την 3η/8/2021 και εξής στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: info@acharnes.gr , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Α. Μπόσδα, Αχαρνές ΤΚ 13673, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών. Πληροφορίες στα τηλ.: 213-2072310 & 485.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ημέρα της τελευταίας ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αχαρνών και μέχρι πλήρωσης των θέσεων .

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου στη διεύθυνση www.acharnes.gr