Ads Area

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για προσλήψεις σε ΑΑΔΕ, ΔΕΔΔΗΕ, Ναυτικό, Κτηματολόγιο και Ερευνητικά Κέντρα



Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συνολικά 1.200 προσλήψεις σε ΑΑΔΕ, ΔΕΔΔΗΕ, Πολεμικό Ναυτικό, Ελληνικό Κτηματολόγιο και Ερευνητικά Κέντρα.

Αναλυτικά:

100 προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει την πλήρωση εκατό (100) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό για τις εξειδικεύσεις του Παραρτήματος «Α» της παρούσας, στο οποίο αναγράφονται ο αριθμός των θέσεων ανά εξειδίκευση και οι αντίστοιχες γραμματικές γνώσεις που απαιτούνται.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες – Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


664 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ
Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει και θα λήξει την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


77 προσλήψεις στο Ελληνικό Κτηματολόγιο
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και επείγουσες ανάγκες των έργων της κτηματογράφησης και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία, προσκαλεί φυσικά πρόσωπα για τη σύναψη εβδομήντα επτά (77) συμβάσεων μίσθωσης έργου, διάρκειας τριών (3) ετών εκάστη.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


242 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ
Η ΑΑΔΕ έχει προκηρύξει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων σαράντα δύο (242) ατόμων και διάρκεια απασχόλησης τριάντα έξι (36) μήνες για την κάλυψη αναγκών προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 8 Ιουλίου 2021

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


27 μόνιμες προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για πλήρωση έντεκα (11) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)» Ν.Π.Ι.Δ., και δέκα έξι (16) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ. (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), κατά τα οριζόμενα στην παρ.1 του άρθρου 58 του ν.4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ