Ads Area

ΟΑΕΔ: Προκήρυξη για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού και Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης



Αναρτήθηκε σήμερα η Προκήρυξη Ειδικοτήτων για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού και Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού για το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης), για το σχολικό έτος2021-2022.

Ειδικότερα:
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος του Εκπαιδευτικού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, για το σχολικό έτος 2021 – 2022, καλεί όσους ενδιαφέρονται, επιθυμούν και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση από 29-06-2021 έως 05-07-2021 με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Γραμματεία του παραπάνω ΕΚΕΚ, για την δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτών και ειδικού εκπαιδευτικού επιστημονικού προσωπικού, όπως αυτό ορίζεται παραπάνω, για την κάλυψη των κάτωθι τμημάτων/ειδικοτήτων που λειτουργούν στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης.

1) ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ
2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ
3) ΚΟΠΤΙΚΗΣ- ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ
4) ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ
5) ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΚΗΣΙΜΩΝ

Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό έτος 2021-2022 αφορούν το Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης και θα καλύψουν τις ανωτέρω ειδικότητες.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πρέπει να γίνει μόνο ταχυδρομικώς (συστημένο ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη διεύθυνση: Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, Λακκιά Βασιλικών Θεσσαλονίκης T.K. 570 06, Θεσσαλονίκη. Όσοι υποψήφιοι έχουν καταθέσει φάκελο δικαιολογητικών και έχουν αξιολογηθεί για το προηγούμενο σχολικό έτος, δύναται να καταθέσουν μόνο νέα δικαιολογητικά, για τα
οποία επιθυμούν να προσμετρηθούν και να προστεθούν στην αξιολόγηση τους, του σχολικού έτους 2020-2021.

Περαιτέρω πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στο Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα: 23960-23201 και 23960-22720.