Ads Area

Τρεις διαγωνισμοί για 87 μόνιμες θέσεις επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού



Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκονται τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 87 θέσεις επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού σε φορείς όπως ερευνητικά κέντρα, Γενική Γραμματεία Έρευνας, Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Αναλυτικά με την 2Ε/2021 προκήρυξη θα προσληφθούν συνολικά τριάντα τρεις (33) άτομα ως Ειδικό Επιστημονικό και Τεχνικό Προσωπικό στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών – Ε.Ι.Ε., στο Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης – ΑΘΗΝΑ και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – Ι.Τ.Ε. που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), κατά τα οριζόμενα στην παρ. 1, του άρθρου 58, του ν. 4765/2021. Θα προσληφθεί προσωπικό διοικητική υποστήριξης, μηχανικοί, τεχνικοί, κ.α. Τις επόμενες μέρες η προκήρυξη θα πάρει ΦΕΚ και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων.

Με την 3Ε/2021 Προκήρυξη που απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση θα προσληφθούν είκοσι επτά (27) άτομα Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), κατά τα οριζόμενα στην παρ.1 του άρθρου 58 του ν.4765/2021.

Τέλος το ΑΣΕΠ έστειλε μια ακόμα προκήρυξη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αυτή είναι η 4Ε/2021, που αφορά στην πλήρωση 11 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ.)» ΝΠΙΔ και 16 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”» Ν.Π.Δ.Δ. (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας – υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

πηγή: e-dimosio.gr