Ads Area

ΕΛ.ΣΤΑΤ: Προσλήψεις απογραφέων γεωργίας - κτηνοτροφίας 2021



Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει ότι, λόγω μη διαθεσιμότητας Απογραφέων (μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και εξαντλήσεως του Μητρώου λόγω παραιτήσεων Απογραφέων), συνέχεια της αρχικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων Γεωργίας-Κτηνοτροφίας, (υπ’ αριθ. ΓΠ–60/12.2.2021) για ανάθεση ερωτηματολογίων της Απογραφής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας 2021 σε ορισμένους Δήμους της Χώρας, θα προβεί, όπως προβλέπεται στην ανωτέρω Πρόσκληση, σε επανενεργοποίηση της σχετικής διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τους συγκεκριμένους Δήμους, οι οποίοι παρατίθενται κατωτέρω:





Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 14ης Μαΐου 2021 μέχρι και την 24η ώρα της 18ης Μαΐου 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Λόγω της φύσης των εργασιών της Απογραφής Γεωργίας - Κτηνοτροφίας, οι Απογραφείς πρέπει να είναι υγιείς, με καλή φυσική κατάσταση, να έχουν καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας και γνώση και ευχέρεια χειρισμού Η/Υ ή/και tablet, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις ανάγκες της Απογραφής Γεωργίας - Κτηνοτροφίας.

Οι Απογραφείς, πριν αναλάβουν τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που θα τους ανατεθούν προς απογραφή, είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο γίνεται από τον αρμόδιο Επόπτη της Περιφερειακής Ενότητας που έχουν δηλώσει και επιλέξει να απασχοληθούν.

Ανακοίνωση