Τουρισμός για όλους 2021: Μέχρι πότε παίρνουν παράταση τα voucher που δεν χρησιμοποιήθηκανΤη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα voucher του προγράμματος Τουρισμός για Όλους το 2021 για επιδότηση διαμονής σε ξενοδοχεία και καταλύματα, έχουν όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν το 2020 αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν διακοπές λόγω κορονοϊού.

Παράταση στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους από το υπουργείο Πολιτισμού για το 2021, καθώς οι δικαιούχοι που κληρώθηκαν για τα voucher για επιδότηση σε ξενοδοχεία και καταλύματα, δεν κατάφεραν να τα χρησιμοποιήσουν πέρυσι, λόγω κορονοϊού.

Ήδη το Υπουργείο Τουρισμού έχει αρχίσει να αποστέλλει email, προκειμένου να ενημερώσει για την παράταση του προγράμματος.

Όπως μάλιστα αναφέρει:
Τo πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους παρατάθηκε για το 2021, το voucher που έχει εκδοθεί για εσάς ισχύει έως 31.12.2021 προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε επιλέγοντας πάντα μεταξύ των τουριστικών γραφείων που έχουν ενταχθεί στο ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ συνδυάζοντας δύο ή και περισσότερες τουριστικές υπηρεσίες στο τουριστικό πακέτο που θα δημιουργηθεί για εσάς.

Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή του προγράμματος www.tourism4all.gov.gr.

πηγή: dikaiologitika.gr