Ads Area

Κοινωφελής Εργασία: Ανακοινώθηκε επίσημα δίμηνη παράταση



Την δίμηνη παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (4/2020) για τους 36.500 εργαζόμενους ανακοίνωσε κατά τη σημερινή συνάντηση με την ΚΕΔΕ ο υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης.

Παράλληλα, όπως επίσης είχε γράψει η ιστοσελίδα, ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι το αίτημα των δήμων για νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας θα αξιολογηθεί άμεσα από το  Υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το αίτημα αυτό και πολύ  σύντομα, θα ληφθεί απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ
Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ: «Ο Υπουργός ανακοίνωσε καταρχήν τη δίμηνη παράταση του προγράμματος, ενώ στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε και το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξουν νέα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε μέσω αυτών να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων με πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία τους την επόμενη περίοδο. Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύθηκε ότι θα αξιολογηθεί άμεσα από το Υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το αίτημα αυτό και πολύ σύντομα, θα ληφθεί απόφαση για την οποία θα ενημερωθεί η ΚΕΔΕ», προστίθεται στην ανακοίνωση.

πηγή: aftodioikisi.gr