Ads Area

Υπ. Πολιτισμού: 19 προσλήψεις στην Σπάρτη



Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης ως την ολοκλήρωση του υποέργου 1 «Συντήρηση ζωγραφικού διακόσμου και λίθινων στοιχείων των
Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, Παντάνασσας και Ευαγγελίστριας αρχαιολογικού χώρου Μυστρά» της πράξης «Συντήρηση ζωγραφικού διακόσμου και λίθινων στοιχείων των Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, Παντάνασσας και Ευαγγελίστριας αρχαιολογικού χώρου Μυστρά»


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση protocol.dsa@culture.gr (Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ (1) ΑΡΧΕΙΟ PDF).

β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Σ.Α.Ν.Μ. [Παν. Τσαλδάρη (Πειραιώς) 81, Τ.Κ.: 10553, Αθήνα] (τηλ. επικοινωνίας: 2103215548), απευθύνοντάς την στο Τμήμα Υποστήριξης Λειτουργίας της Υπηρεσίας, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 07/04/2021 έως και 13/04/2021).

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη και τις θέσεις πατώντας εδώ

Ακολουθήστε όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις από το aggeliologio.gr στο Google News