Υπάλληλοι Εξυπηρέτησης Πελατών (μερική απασχόληση) στη ΘεσσαλονίκηΗ θέση
Το πρόσωπο που θα απευθυνθούν οι πελάτες μας για ερωτήσεις, αιτήματα, προβληματισμούς. Και δεν μιλάνε μόνο για την ευγένειά σου αλλά και την προθυμία σου να βοηθήσεις. Κι αν δε μπορείς να λύσεις κάτι εσύ, ξέρεις σε ποια ομάδα πρέπει να το στείλεις!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

Η έδρα σου είναι η Θεσσαλονίκη (στη Θέρμη ή στη Σίνδο) και το πεδίο δράσης σου το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.
Αιτήματα, ερωτήσεις, νέες ανάγκες, προβληματισμοί: είσαι πάντα εκεί για να βοηθήσεις, σε τηλέφωνα και μηνύματα, και να βρεις λύσεις ώστε τίποτα από αυτά να μη μείνει αναπάντητο.
Ξέρεις ποιο ερώτημα μπορεί να απαντηθεί από το κάθε τμήμα. Τα καταγράφεις όλα και τα μεταφέρεις στις αντίστοιχες ομάδες.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι πάντα διαθέσιμο μεταξύ 8:00 με 20:00 (Δευτέρα - Σάββατο), γι’ αυτό φροντίζουμε η ομάδα μας να δουλεύει στις κατάλληλες βάρδιες, με πρόγραμμα που οργανώνουμε φυσικά πάντα νωρίτερα.


Είσαι αυτό που ψάχνουμε;
Ας δούμε τα βασικά:

Έχεις πάρει το πτυχίο σου (είτε από ΑΕΙ, είτε από ΤΕΙ), ενώ κερδίζεις έξτρα πόντους αν έχεις ξανακάνει δουλειά σχετική με επικοινωνία.
Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά.
Φυσικά και χειρίζεσαι Internet και MS Office στα δάχτυλα.
Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία και όλοι μιλάνε για την ευγένειά σου! Ξέρουμε ότι δε σταματάς μέχρι να πετύχεις το στόχο σου. Το πρόγραμμα σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 450€ για 4ωρη/ 5ήμερη εργασία. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 620€ μικτά. 
Πρόγραμμα εκπαίδευσης: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα. 
Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
Την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι δουλεύεις σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Και ναι, δεν το λέμε μόνο εμείς, είναι και επίσημο.