Ads Area

Δήμος Ζωγράφου: Διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ σε δικαιούχους ΚΕΑ



Ο Δήμος Ζωγράφου, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)» ΚΕΑ, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 19.03.2021 διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 570 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος στο πρώην κέντρο «ΡΥΘΜΟΣ», επί των οδών Γεωργίου Παπανδρέου & Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Γουδή.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο έχουν δηλώσει και να διαθέτουν μάσκες, τροχήλατο καροτσάκι είτε μέσο για την μεταφορά των προϊόντων (ειδικά για τους πολυμελείς).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο και την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας).

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται μέσω της Σύμπραξης της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής, που έχει συσταθεί για της ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει ως εταίρος.

πηγή: dikaiologitika.gr