Ads Area

76 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος



Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών της Τράπεζας της Ελλάδος, ως ακολούθως:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ
1. Ο αριθμός των ιδιωτών που θα προσληφθούν ως Προσωπικό Ασφαλείας για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη
συνοδεία χρηματαποστολών της Τράπεζας της Ελλάδος, καθορίζεται σε εβδομήντα έξι (76).

2. Από τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων κατά τα ανωτέρω:
- ποσοστό 80% [Κατηγορία Α΄], θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΤΕΕ), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (ΤΕΣ), των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) και των Σχολών ΟΑΕΔ.
- Το υπόλοιπο ποσοστό 20% [Κατηγορία Β΄], θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες, που κατέχουν πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) Β΄ Κύκλου ή είναι απόφοιτοι/ες όλων των τύπων Λυκείου κατά τα ανωτέρω και επιπλέον κατέχουν πτυχίο ΕΠΑ.Λ. ή ισότιμο με αυτό τίτλο. Στην κατηγορία αυτή, ως βάση υπολογισμού λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του πτυχίου Τ.Ε.Ε. (Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ.Λ.

3. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένων με τίτλο σπουδών μιας κατηγορίας υποψηφίων δεν θα καλυφθούν, οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν
από υποψηφίους/ες της άλλης κατηγορίας.

4. Οι υποψήφιοι/ες δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μόνο για μια κατηγορία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Α. Προθεσμία, τόπος και τρόπος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής Κάθε υποψήφιος/α υποχρεούται να υποβάλει μία (1) μόνο αίτηση, αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ή διαμονής του από 26/03/2021 έως και 16/04/2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 π.μ. μέχρι 15:00 μ.μ.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.
Κάθε υποψήφιος/α στην αίτηση (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α’) δηλώνει τη σειρά των προτιμήσεών του για τις θέσεις της προκήρυξης, κατά κωδικό προτίμησης, στις οποίες επιθυμεί να
προσληφθεί, συμπληρώνοντας στον πίνακα της αίτησης τη στήλη «ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ» κατά αύξοντα αριθμό. Η αίτηση συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Αν ο υποψήφιος/α δεν δηλώσει προτίμηση, θεωρείται ότι έχει δηλώσει το σύνολο των θέσεων, με τη σειρά που αναγράφονται στην προκήρυξη.
Σε περίπτωση υποβολής περισσοτέρων της μίας αιτήσεων για θέσεις της παρούσας προκήρυξης, η υποβολή της τελευταίας χρονικά υποβληθείσας αίτησης συνεπάγεται
αυτοδίκαια την ακύρωση κάθε προηγούμενης.

Αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.