Το εστιατόριο Harilaos στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας αναζητά Chef (Α Μάγειρα) και βοηθό (Β Μάγειρα) με εμπειρία στα θαλασσινά, για την καλοκαιρινή περίοδο (4-6 μήνες).
Απαιτήσεις θέσης:
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1-2 ετών σε κρύα και ζεστή κουζίνα με εμπειρία στα θαλασσινά
Άριστη γνώση και εφαρμογή πολιτικών και διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
Απόφοιτος σχολής μαγειρικής
Θετικός χαρακτήρας
Προσφέρουμε:
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Προοπτικές μακροχρόνιας συνεργασίας
Παρέχεται διαμονή και διατροφή