Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Κλειστά τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών σε Αττική Οδό και ΜορέαΚλείνουν από αύριο και μέχρι νεωτέρας τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ.) στην Αττική Οδό και στον Αυτοκινητόδρομο Μορέας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και με στόχο την προστασία του προσωπικού και των πελατών, ενημερώνουν ότι, από αύριο, Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ενώ τα 9 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα 3 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στον Αυτοκινητόδρομο Μορέας (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και μέσω courier ενώ για τις επαναφορτίσεις των πομποδεκτών υπάρχει δυνατότητα να γίνονται και μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας my e-PASS στον ιστότοπο https://cs.attiki-odos.gr, καθώς και της εφαρμογής my e-PASS για κινητά τηλέφωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (Τ.Ε.Π.), η οποία λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο, 08:00 - 19:00 και Κυριακή 11:00 - 19:00 ή μέσω e-mail στο customercare@attikesdiadromes.gr. Επίσης, οι οδηγοί μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο στις λωρίδες που λειτουργούν με εισπράκτορα με χρήση τραπεζικής κάρτας με ανέπαφη συναλλαγή, αντί με μετρητά.

Τηλέφωνο: 210 – 6682 222

Fax: 210 – 6682 240