Ads Area

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου



Πρωτοποριακή Επιμόρφωση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Έναρξη 1 Φεβρουαρίου 2021.

Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες και Υπηρεσίες του Ψηφιακού Μετασχηματισμούς του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, της κοινωνίας και του κράτους. Στόχος της επιμόρφωσης είναι η ανάδειξη του ψηφιακού μέλλοντος στο πεδίο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και της ψηφιακής σύγκλισης δομών και υπηρεσιών και καλύπτει τις βασικές αρχές της επιστήμης υπολογιστών, την ανάπτυξη λογισμικού, τα σύγχρονα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες, τις τεχνολογίες διαδικτύου και παγκόσμιου ιστού, το ψηφιακό επιχειρείν και το ψηφιακό μάρκετινγκ, ζητήματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας, καθώς και τις κοινωνικές επιπτώσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Το πρόγραμμα διάρκειας 9 μηνών (400 ωρών) πιστώνει 20 ECVET και δίνει αντίστοιχη μοριοδότηση, μεταξύ άλλων και στον ΑΣΕΠ, ως σεμινάρια που οργανώνονται από δημόσιο Πανεπιστήμιο βάσει ισχύουσας νομοθεσίας.

Θα εφαρμοστεί εξ ́ αποστάσεως ασύγχρονη επιμόρφωση χωρίς χρήση απουσιολόγιου, θα παραχθεί εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό υλικό, και θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση της επιμόρφωσης. Οι συμμετέχοντες διαμορφώνουν χρονικά τόσο την μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού όσο και την αξιολόγησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα 

πηγή: e-dimosio.gr

Ακολουθήστε όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις από το aggeliologio.gr στο Google News