Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

6 προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα ΛασιθίουΑνακοίνωση για την πρόσληψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 9 & 10-11-2020 στην Π.Ε. Λασιθίου.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν αποκλειστικά τη συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση- υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλλουν στην Υπηρεσία μας ( Περιφέρεια Κρήτης –Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου –Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού , Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας ), μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στα e-mail : ksm@crete.gov.gr και xeimoniti@crete.gov.gr ).

Η αίτηση να αποσταλεί και στα δυο e-mail σε περίπτωση απουσίας ενός εκ των δυο υπαλλήλων. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2841340345 (Μαντζουράνης Κωνσταντίνος) και στο 2841340338 (Χειμωνίτη Κυριακή)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επομένη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου , στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ήτοι από 14/01/2021 έως 20/01/2021.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη πατώντας εδώ