Ads Area

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται στις 4 Φεβρουαρίου



Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα πληρωθεί στους δικαιούχους η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 534 ευρώ για τις αναστολές εργασίας μηνός Ιανουαρίου.  Σημειώνεται ότι, οι δηλώσεις αναστολών από εργοδότες και εργαζόμενους συνεχίζονται έως και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Δηλαδή, όλοι όσοι δηλωθούν έως και την Κυριακή σε αναστολή σύμβασης εργασίας θα πληρωθούν την αποζημίωση ειδικού σκοπού την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. Τα 534 ευρώ θα δοθούν σε όσους παρέμειναν σε αναστολή 30 ημέρες εντός Ιανουαρίου, ειδάλλως θα δοθεί αναλογία, δηλαδή 17,8 ευρώ ανά ημέρα.

2. Η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας του μηχανισμού «Συν-Εργασία» για τον Δεκέμβριο 2020.

Δηλαδή όσοι εργαζόμενοι είχαν μείωση ωραρίου και μισθού εντασσόμενοι στο «Συν – Εργασία» τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν την ερχόμενη Πέμπτη την αποζημίωση που δικαιούνται από το κράτος, δηλαδή το 60% του μισθού που έχασαν λόγω μείωσης ωραρίου.

3.Η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για το Δεκέμβριο 2020 στο πλαίσιο του «Συν-Εργασία».

4.Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού – με βάση τα 534ευρώ – για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2021.


Ακολουθήστε όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις από το aggeliologio.gr στο Google News