Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Υπάλληλος Logistics (ορισμένου χρόνου) στη Σίνδο ΘεσσαλονίκηςΤιμολόγια, αριθμοί, συμφωνητικά και αναφορές είναι στην καθημερινότητά σου! Τα Κεντρικά μας γραφεία είναι η βάση σου και μαζί με την ομάδα φροντίζετε διαδικασίες, αλληλογραφία καθώς και παρουσιάσεις.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

Τα γραφεία μας είναι το κέντρο ελέγχου σου όπου μαζί με την ομάδα, φροντίζεις να τρέχουν όλα ρολόι: δείκτες, αναφορές, παρουσιάσεις. Κάνεις την καθημερινότητά ακόμα πιο εύκολη!
Τα τιμολόγια και οι αριθμοί είναι το αγαπημένο σου: ενημερώνεις τις βάσεις δεδομένων μας με κλειστά τα μάτια.
Από τα χέρια σου περνάνε email, συμφωνητικά, κείμενα και αναφορές. Για την ομάδα αλλά και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες.
Είσαι αυτό που ψάχνουμε;
Ας δούμε τα βασικά:

Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο σε Οικονομικά ή Logistics.
Έχεις ήδη κάποια επαγγελματική εμπειρία σε Logistics και Supply Chain
Μιλάς πολύ πολύ καλά Γερμανικά και Αγγλικά.
Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα.
Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία: χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και την προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Πάντα σου αρέσει να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και τον τελικό σου στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 4η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.000€ με σύμβαση ορισμένου χρόνου.
Πρόγραμμα εκπαίδευσης 4 εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
Την ασφάλεια και τη σιγουριά τού να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.


Κάντε την αίτηση εδώ