Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Αναστέλλετε η λειτουργεία των eshops σε Jumbo και JYSKΗ γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Jumbo ανακοίνωσε πως αναστέλλει τη λειτουργία του διαδικτυακού της καταστήματος λόγω αυξημένης ζήτησης.

Όποιος επισκέπτεται το e-jumbo.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας, βλέπει το μήνυμα που αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Σε κάθε περίπτωση είναι μπροστά και τα Χριστούγεννα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα δοκιμαστούν και πάλι.
Θύμα του lockdown, έπεσε μετά τα Jumbo και η εταιρία JYSK. Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών η εταιρία αναστέλλει τη λειτουργία του eshop της, ενώ αναφέρει ότι οι υπάρχουσες παραγγελίες θα γίνονται με μικρή καθυστέρηση.

Η JYSK, ανέστειλε τη λειτουργία του διαδικτυακού καταστήματός της στη χώρα μας είναι η Jysk A/S, γνωστή ως JYSK, η πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων από την Δανία που πουλάει είδη για το σπίτι, όπως στρώματα, έπιπλα και είδη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Παράλληλα, το παράστημα της εταιρείας στην Ελλάδα διεμήνυσε, διά μέσου της σχετικής ανακοίνωσής της, πως οι υπάρχουσες παραγγελίες αναμένεται να παραδοθούν με μικρές καθυστερήσεις στον χώρο παράδοσης.